O našim uslugama

Limarija i popravci krovova se izvode zbog poboljšanja postoječih svojstava krova ili pojedinih, zastarelih delova. Znamo da cijela ideja oko celokupnog mjenjanja vašeg starog krova zvuči kao nešto što bi najradije izbegli . Mi imamo rješenje za sve vaše probleme sa krovovima – možemo izvuči najbolje od postojeće situacije, bez da morate mjenjati cijeli krov.

Zapamtite da treba voditi računa i o najmanjim promenama na vašem krovu. Nemojte zanemarivati probleme koji se javljaju nego nas pozovite da izvršimo predlog i ako je to mooguće, da spriječimo mnogo veću štetu. Mi vam možemo pomoći da ojačate vaš krov na pravi način , da zamjenite dotrajale djelove i  da se zaštititite od štetnih vrjemenskih ujtecaja.  Naš tim će vam pružiti najbolje riješenje. Rezultati su poboljšana nosivost krovišta, produžetak vijeka trajanja krova, povećanje termoizolacijskih svojstava krova.

Limarija i popavci krova mogu učiniti čuda za vaš dom – znamo ako nešto valja da ga ne treba mijenjati ali ponekada samo treba malo dorade da bi  poboljšati sveukupni dojam o vašem domu.