ZAŠTO ODABRATI CRIJEP KROV?

Ukoliko želite spoj modernog i tradicionalnog – odlučite se za crijep krov. I dalje je ovo jedan od najpoznatijih i najpopularnijih krovova koje izvodimo. Osim očitih prednosti poput esstetskog izgleda i istrajnosti  postoji još nekoliko prednosti po kojima se crijep krov ističe u odnosu na ostale konkurente.

Crijep krov se pokazao bolji u uvjetima mnogo oštrijih klima kada se uporedi sa drugim vrstama materijala za pokrivanje krovova. Također ovi krovovi  su izuzetno otporni na jake vjetrove, potrese i ostale ekstremne prirodne uvjete.

Otporni  su i na vatru i sjajan su izbor što se tiče izolacije za vaš dom. Zime u vašem domu biće mnogo toplije a tjekom ljeta će biti mnogo prijatnije za boravak. Na tržištu se može naći širom asortiman različitih crijepova – mi u vaš dom donosimo samo najkvalitetnije .

Prirodan, bez kemijskih dodataka i dalje predstavlja idealan estetski i sigurnosni izbor. Dostupan je u različitim bojama i veličinama – za vaš dom iz snova.

Odaberite klasično, prirodno i najbolje – prirodan materijal, sa estetske strane je vaš idealan izbor. Podignite vrijednost vašeg doma na viši nivo!