Limeni krovovi

Zašto odabrati limeni krovni pokrivač? U najveće prednosti limenih krovnih pokrivača su najveća otpornost i čvrstoća od svih ostalih vrsta krovnih pokrivača na tržištu. Sa iskustvom od 10 godina u na tržištu lima možemo potvrditi da u najvećem broju slučajeva trajnost premašuje 25-30 godina.

Crijep krov

Ukoliko želite spoj modernog i tradicionalnog - odlučite se za crijep krov. Crijep krov je i dalje jedan od najpoznatijih i najpopularnijih krovova koje izvodimo. Prirodan, bez kemijskih dodataka i dalje predstavlja idealan estetski i sigurnosni izbor. Dostupan je u različitim bojama i veličinama - za vaš dom iz snova.

Gerard pokrov

Zašto odabrati Gerard krovne ploče? Krovne ploče Gerard su prepoznatljive po svojoj postojanosti - ne cijepaju se, ne lome, ne pucaju, ne savijaju, ne iskrivljuju niti upijaju vodu. Kamene čestice štite od jakog sunca, buke od kiše i odrona snijega tako da ćete svako godišnje doba dočekati spremni i sigurni.

Sendvič paneli

Zašto odabrati Sendvič panele? Ova vrsta krovnih termoizolacijskih panela je veoma psebna i korisna - glavna namijena je oblaganje krovnih konstrukcija. Mogu se koristiti kao kosi krov i zbog svojih termoizolacijskih svojstva odlična su zaštita od sunca. Mogu odlično poslužiti i kao zvučna izolacija.

Izolacija krovišta

Izolacija krovišta kao idealno rješenje za savršenu toplinu vašega doma. Unaprijedite svoj dom ovom tehnikom i zaštitite se od buke, požara i vremenskih nepogoda. Profesionalno izrađena izolacija krovišta štedi vam i vrijeme i novac a pritom vas i štiti od negativnih vanjskih utjecaja.

Limarija i popravci krovišta

Limarija i popravci krovova se izvode zbog poboljšanja postoječih svojstava krova ili pojedinih, zastarelih delova. Rezultati su poboljšana nosivost krovišta, produžetak vijeka trajanja krova, povećanje termoizolacijskih svojstava krova.